Spontaan ontvingen wij een positieve klantreview van webshop Relaxxed. Zij maakten onlangs de overstap van MyParcel naar Sendcloud. Wij horen natuurlijk graag van tevreden klanten. Benieuwd naar het verhaal van Relaxxed? U leest het hier!

Waarom overstappen van MyParcel naar Sendcloud? 

Webshop Relaxxed verkoopt warmtezakken voor pijnverlichting en ontspanning. Net als iedere andere webwinkelier heeft Relaxxed te maken met verzendlabels, verzendmateriaal en verzendkosten, oftewel het verzenden van pakketten.

Vanaf de start van Relaxxed heeft de webwinkel ervoor gekozen om te verzenden via MyParcel. Wanneer een account is aangemaakt kunt u (net als bij Sendcloud) uw webshop koppelen en verzenden met PostNL. Toch heeft Relaxxed de keuze gemaakt om over te stappen en gebruik te maken van Sendcloud.

Onze klanten hebben hier nauwelijks iets van gemerkt. De overstap was uiteraard een weloverwogen beslissing om een nieuwe stap te zetten in ons bedrijfsplan en in de toekomst van Relaxxed.

De overstap naar Sendcloud is gemaakt vanwege een aantal aanvullende voordelen (naast de mogelijkheden van MyParcel). Relaxxed legt het uit:

Voordeel 1:

Sendcloud biedt de optie om zendingen onder een andere bedrijfsnaam te versturen. Dit is belangrijk voor Relaxxed, omdat de webwinkel sinds kort een nieuwe service in warmtezakken aanbiedt, namelijk ‘Dropshipping’.

Voordeel 2:

Sendcloud maakt het mogelijk om naast PostNL ook via bpost, DHL en DPD te versturen. Het versturen van grote hoeveelheden pallets via DHL is een verzendwijze die Relaxxed in de (nabije) toekomst wil gaan gebruiken voor de nieuwe dienst ‘Zakelijke Accounts’.

Voordeel 3:

Meerdere webwinkelsystemen kunnen gekoppeld worden aan de verzendservice van Sendcloud. De koppeling met Bol.com, is voor Relaxxed van belang. Bol.com is namelijk een verkoopkanaal voor de Heat In A Click warmtezakken.

Voordeel 4:  

De maatschappij van tegenwoordig heeft behoefte aan ‘snel’ en ‘meteen’. Daarom bieden al verschillende webwinkels ‘Same Day Delivery’ aan voor de klant. Hierdoor wordt het product nog dezelfde dag geleverd. Via Sendcloud is het mogelijk om met Same Day Delivery te verzenden (in samenwerking met Fadello). Hierdoor is Relaxxed in staat om Same Day Delivery aan te bieden in hun webshop.

Inmiddels hebben de klanten van Relaxxed positief gereageerd op bestellingen die dezelfde dag al geleverd zijn! Relaxxed is “helemaal happy met deze overstap” en hoopt haar klanten ook!

Nieuwsgierig naar Relaxxed? Lees het originele artikel van Relaxxed hier:

https://www.relaxxed.nl/verzendingen-via-sendcloud/

Leave a Reply