Heb je een webshop of ben je werkzaam in de e-commerce sector? Maak je agenda dan vrij op 23 en 24 januari. Op deze dagen vindt namelijk weer het grootste e-commerce event van de Benelux plaats: de Webwinkel vakdagen 2019! Ook voor Belgische webwinkeliers is dit event erg relevant. Het event staat namelijk elk jaar in het teken van het samenbrengen van de meest toonaangevende e-commerce spelers en het opdoen van nieuwe inspiratie om je e-commerce bedrijf te laten groeien. Met ruim 13.000 bezoekers, 270 bedrijven en top sprekers uit het binnen- en buitenland belooft ook de 13e editie weer een grote happening te worden. Natuurlijk kunnen wij zelf niet ontbreken op de beursvloer. Daarom zijn wij met een groot team, lekkere koffie en ons nieuwste gratis boekje te vinden bij stand 36, om je te helpen met al je vragen over e-commerce logistiek.

Webwinkel Vakdagen 2019: wat kun je verwachten?

Datum: 23 & 24 januari 2019
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht NL

Webwinkel Vakdagen 2019: Dit is wat je kunt verwachten

Ieder jaar trekken de Webwinkel Vakdagen een groot publiek van professionals die werkzaam zijn in de e-commerce sector. Het is een dag om te netwerken, in gesprek te gaan met bedrijven uit de branche en nieuwe kennis en inzichten op te doen bij één van de vele lezingen en keynotes. Zo kun je onder andere luisteren naar keynotes van Google, Zalando en The Walt Disney Company. Maar ook in één van de andere 11 lezingszalen kun je terecht voor presentaties over onderwerpen zoals marketing, conversie optimalisatie en e-commerce trends.

Breng een bezoekje aan stand 36

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met een groot en enthousiast team dat je graag laat zien hoe je jouw verzendproces kunt optimaliseren. Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Daarom presenteren we met trots een aantal nieuwe functionaliteiten en leuke goodies.

Nieuw! Tracking

Eén van de nieuwste functies van Sendcloud waar we ontzettend trots op zijn, is onze vernieuwde en verbeterde Track & Trace ervaring. Hiermee creëer je in no-time een unieke en persoonlijke verzendervaring die zorgt voor dat “wow” moment bij je klanten.

Gepersonaliseerde e-mails, meer informatie met een specifiek tijdvak voor aflevering en een eenvoudig te personaliseren trackingpagina zorgen ervoor dat je top-of-mind blijft bij je klanten. En dat allemaal op het moment dat je klanten het meest betrokken bij je zijn. Praatjes zijn mooi, maar we kunnen het beter aan je laten zien in onze stand!

Daarom hebben we een speciaal hoekje ingericht waar je alles komt te weten over de nieuwe functies en vertellen we je graag hoe dit zorgt voor meer terugkerende klanten.

Sendcloud Notify: Branded Track & Trace

Gratis boek: De ultieme gids voor meer Webshopconversies (op=op)

Reviews en bezorging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beloven in 2019 één van de belangrijkste focuspunten te worden voor het creëren van de ideale klantreis. Zonder reviews minder vertrouwen in je webshop, minder vertrouwen leidt tot minder orders en zonder vlekkeloze verzending minder terugkerende klanten en negatieve reviews.

Om dat te voorkomen hebben we samen met Trustpilot een whitepaper geschreven over de kracht van reviews en bezorging in 2019. Hierin geven we 14 tactieken om meer bezoekers te genereren, converteren en laten terugkeren naar je webshop.

Speciaal voor de Webwinkel Vakdagen hebben we een boekversie laten drukken. Dat leest wat makkelijker en zo kun je het altijd als naslagwerk raadplegen. Dit boek bemachtig je gratis bij onze stand, maar wees er snel bij want op = op.

Cadeautje van Sendcloud op de Webwinkel Vakdagen

Geen Sendcloud zonder partners

Natuurlijk mogen onze partners niet vergeten worden wanneer je een bezoekje brengt aan de beurs. Ook zij helpen je stuk voor stuk graag om jouw online business naar een hoger niveau te tillen. We sommen in willekeurige volgorde voor je op welke partner je bij welke stand vindt. Zo kun je jouw bezoek alvast vooruit plannen om er alles uit te halen.

Vervoerders

Zonder vervoerders geen Sendcloud. Je vindt onze aangesloten vervoerders bij de volgende standnummers:

Shopsystemen & marktplaatsen

Sendcloud is te koppelen met alle populaire shopsystemen. Je vindt de shopsystemen waar we mee samenwerken bij de volgende standnummers:

Payment service providers

Logistiek is net als betaalopties in je check-out een ontzettend belangrijk onderdeel. Je vindt onze partners in payment services bij de volgende standnummers:

Keurmerken & review providers

Online het vertrouwen van je bezoekers winnen is een stuk makkelijker met keurmerken en klantreviews, met behulp van:

Van alles wat: webbouwers, optimalisatie & boekhouding

Daarnaast hebben we nog heel wat vrienden die je verder kunnen helpen met je webshop:

Programma Webwinkel vakdagen 2019: keynotes van topsprekers en lezingen met praktische lessen

Last but not least: naast de exposanten mogen we zeker de sprekers niet vergeten. Zo kun je tijdens de Webwinkel vakdagen 2019 leren van onder andere:

Naast de keynotes zijn er nog tal van lezingen in kleinere zalen. Het complete programma voor woensdag 23 januari en donderdag 24 januari vind je hier.

Een impressie van de Webwinkel Vakdagen? Bekijk dan de aftermovie van 2018!

Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen van 2019, tot dan!

Mocht je na het lezen van deze blog nog niet overtuigd zijn van een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2019, dan weten wij het ook niet meer. We zouden het leuk vinden als je even langskomt bij onze stand. We staan graag voor je klaar voor alle vragen of gewoon voor een praatje.

Je kunt je hier in ieder geval nog altijd gratis aanmelden. Hopelijk zien we je op 23 of 24 januari in de Jaarbeurs Utrecht (bij stand 36)!

Leave a Reply