WHITEPAPERS

14 tactieken voor conversie-optimalisatie

Iedere klantreis begint met het aantrekken van bezoekers, maar daarmee ben je er nog lang niet. Reviews en bezorging zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden en zijn de bagage van de ideale klantreis. Zonder reviews geen vertrouwen, minder vertrouwen betekent geen orders en zonder vlekkeloze verzending, minder klanten en daarmee negatieve reviews.

In deze whitepaper laten we zien hoe je bezoekers genereert, converteert en laat terugkeren aan de hand van 14 laagdrempelige tactieken.

[us_btn text=”DOWNLOAD DE WHITEPAPER” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sendcloud.be%2Fwebshopconversie-verhogen%2F%20|||”]
[us_single_image image=”47918″ size=”medium” align=”center”]
[us_separator type=”default” size=”small”]
[us_single_image image=”47939″ size=”medium” align=”center”]

Uitblinken met de ultieme shipping journey

Verzending is een onmisbaar onderdeel van de customer journey, omdat verschillende aspecten van verzending in iedere fase van de customer journey terugkomen. Er ontstaat een ware shipping journey, waarbij online shoppers steeds hogere eisen stellen aan de bezorging van hun producten. Als gevolg hiervan helpen we jouw webshop per fase met een aantal handige tips. Dit zorgt voor meer bezoekers, orders, omzet en dus een explosieve groei voor jouw shop!

[us_btn text=”DOWNLOAD DE WHITEPAPER” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sendcloud.be%2Fshipping-journey%2F|||”]
[us_separator type=”default” size=”small”]

52 growth hacks om een e-commerce miljonair te worden

Het aantal webwinkels is in een enorm toegenomen. De concurrentie kunnen we hierdoor behoorlijk intens noemen. Dat betekent niet dat je van je eigen webshop geen miljoenenbusiness kunt maken! Door kleine “experimenten” uit te voeren, haal je meer kopende bezoekers in je webshop, die ook nog eens bij je terugkeren. The sky is the limit en daarom delen we in deze whitepaper 52 eenvoudig uit te voeren hacks. Aan jou de taak om een e-commerce miljonair te worden!

[us_btn text=”DOWNLOAD DE WHITEPAPER” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sendcloud.be%2Fe-commerce-miljonair%2F|||”]
[us_single_image image=”47946″ size=”medium” align=”center”]
[us_separator type=”default” size=”small”]
[us_single_image image=”47953″ size=”medium” align=”center”]

Succesvol internationaal verzenden met 10 ultieme webshop tips

Als jouw webshop internationaal gaat verzenden, ben je al een heel eind op weg. Je hebt waarschijnlijk al flink wat orders verwerkt en bent er klaar voor om de wijde wereld in te gaan. SendCloud helpt daar graag aan mee. Hoe ga je het product versturen, welke verzendmethode past daar het beste bij en welke documenten zijn benodigd? Wanneer je niet op de hoogte bent van grenzen en wilt verkopen aan klanten uit het buitenland, hebben we 10 ultieme tips voor je opgesteld zodat je probleemloos internationaal kunt verzenden.

[us_btn text=”DOWNLOAD DE WHITEPAPER” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.sendcloud.be%2Finternationaal-verzenden%2F|||”]
[ultimate_fancytext fancytext_prefix=”Start in slechts 1 minuut met” fancytext_effect=”ticker” fancytext_align=”left” strings_tickerspeed=”200″ ticker_show_items=”1″ sufpref_color=”#ffffff” fancytext_strings=”300% efficiënter verzenden
70% tijd te besparen
30% kosten te besparen
Europa’s nummer 1 verzendtool” strings_font_size=”desktop:28px;” prefix_suffix_font_size=”desktop:28px;” fancytext_color=”#ffffff” strings_font_style=”font-weight:bold;”]