Whitepapers, E-books en meer

Sendcloud whitepaper Retouren Tackelen

Retouren tackelen

Van kostenpost naar groeistrategie in 4 stappen

Retouren zijn een grote uitdaging voor e-commerce bedrijven en voor sommige webwinkels is het zelfs een financiële strop. Het retourrecht lijkt weinig rekening te houden met bedrijven en de consument vindt het steeds normaler om eindeloos producten te bestellen en kostenloos terug te kunnen sturen. In deze whitepaper bekijken we hoe je het aantal retouren vermindert en kosten bespaart door slimmer om te gaan met je retourproces.

Whitepaper Downloaden
14 tactieken voor conversieverhoging whitepaper

14 tactieken voor conversieverhoging

Iedere klantreis begint met het aantrekken van bezoekers, maar daarmee ben je er nog lang niet. Reviews en bezorging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn de bagage van de ideale klantreis. Zonder reviews geen vertrouwen, minder vertrouwen betekent geen orders en zonder vlekkeloze verzending, minder klanten en daarmee negatieve reviews.
Ontdek in deze whitepaper hoe je bezoekers genereert, converteert en laat terugkeren aan de hand van 14 laagdrempelige tactieken.

Whitepaper Downloaden

Winnen met de ultieme shipping journey

Verzending is een onmisbaar onderdeel van de customer journey, omdat verschillende aspecten van verzending in iedere fase van de customer journey terugkomen. Er ontstaat een ware shipping journey, waarbij online shoppers steeds hogere eisen stellen aan de bezorging van hun producten. Daarom helpen we je per fase met een aantal handige tips, zodat jouw verzendstrategie zorgt voor meer bezoekers, orders, omzet en dus een explosieve groei voor jouw shop!

Whitepaper Downloaden
52 e-commerce hacks whitepaper sendcloud

52 growth hacks om een e-commerce miljonair te worden

Het aantal webwinkels is in een rap tempo gegroeid. De concurrentie kunnen we daarmee behoorlijk intens noemen. Dat betekent niet dat je van je eigen webshop geen miljoenenbusiness kunt maken! Door kleine “experimenten” uit te voeren, haal je meer kopende bezoekers in je webshop, die ook nog eens bij je terugkomen. Dat klinkt moeilijker dan dat het is. The sky is the limit en daarom delen we in deze whitepaper 52 eenvoudig uit te voeren hacks. Aan jou de eer om een e-commerce miljonair te worden!

Whitepaper Downloaden
Book cover - Internationaal verzenden

10 ultieme webshop tips om succesvol internationaal te verzenden

Wanneer je internationaal gaat verzenden, ben je al een heel eind op weg met je webshop. Je hebt waarschijnlijk al flink wat orders verwerkt en bent er klaar voor om de wijde wereld in te gaan. Daar helpen we je graag mee. Hoe ga je het product versturen, welke verzendmethode past daar het beste bij en welke documenten zijn benodigd? Wanneer je geen grenzen kent en wil verkopen aan klanten uit het buitenland, hebben we 10 ultieme tips voor je opgesteld zodat je probleemloos kunt verzenden.

Whitepaper Downloaden