Skip to main content

Houd jij je dagelijks bezig met e-commerce? Maak je agenda dan vrij op 29 en 30 juni. Op deze twee dagen vindt namelijk weer het grootste e-commerce event van de Benelux plaats: de Webwinkel vakdagen 2022! Vorig jaar heeft het evenement eenmalig in veilige, aangepaste vorm in de Jaarbeurs plaatsgevonden vanwege de toen nog geldende RIVM regels. Dit jaar kunnen we eindelijk weer samenkomen zónder aanpassingen of extra regels.

Dit event staat elk jaar in het teken van het samenbrengen van de meest toonaangevende e-commerce spelers en het opdoen van nieuwe inspiratie om je e-commerce bedrijf te laten groeien. 

Met meer dan 10.000 bezoekers, 250 bedrijven en topsprekers uit het binnen- en buitenland belooft ook deze editie weer een grote happening te worden. Natuurlijk kunnen wij zelf niet ontbreken op de beursvloer. Daarom zijn wij met een klein maar gezellig team en lekkere koffie te vinden bij stand 41, om je te helpen met al je vragen over e-commerce logistiek.

Webwinkel Vakdagen 2022: wat kun je verwachten?

Datum: 29 & 30 juni 2022
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Webwinkel vakdagen 2022 Sendcloud

Ieder jaar trekken de Webwinkel Vakdagen een groot publiek van professionals die werkzaam zijn in de e-commerce sector. Het is een dag om te netwerken, in gesprek te gaan met bedrijven uit de branche en nieuwe kennis en inzichten op te doen bij één van de vele lezingen en keynotes. Zo kun je onder andere luisteren naar keynotes van Mollie, DHL, VidaXL en kun je in één van de lezingzalen terecht voor presentaties over onderwerpen zoals marketing, conversie-optimalisatie en e-commerce trends.

Je vindt ons bij stand 41

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met een enthousiast team dat je graag laat zien hoe je jouw verzendproces kunt optimaliseren. Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Daarom presenteren we met trots een aantal nieuwe functionaliteiten en updates.

Nodig sub-gebruikers uit voor je account

Hulp nodig om je orders de deur uit te krijgen? Vanaf nu kun je extra mensen uitnodigen om deel te nemen aan je Sendcloud Business account als sub-gebruikers.

Sub-gebruikers hebben alle rechten die ze nodig hebben om hun werk efficiënt uit te voeren, zonder toegang te hebben tot gevoelige informatie (d.w.z. Instellingen, Analytics, en Export Gegevens).

Beveilig je account met tweestapsverificatie

Maak je account- en klantgegevens nóg veiliger met tweestapsverificatie. Met 2FA, kunnen je een authenticator app (zoals Google Authenticator) toevoegen aan je account, wat een extra stap van beveiliging toevoegt aan je account.

Nieuwe vervoerders en kortingstarieven

We blijven ons aanbod van nieuwe vervoerders en kortingstarieven uitbreiden. Zo hebben we het afgelopen jaar nieuwe verzendmethodes toegevoegd van onder andere PostNL, ViaTim en DHL Express. Ook hebben we de nieuwe vervoerder Instabox geïntegreerd in ons platform. Daarnaast hebben we nieuwe kortingstarieven onderhandeld voor veel van onze vervoerders.

Benieuwd naar welke vervoerder het best bij je past, hoe je ze kunt combineren of welke prijzen voor jou van toepassing zijn? Kom dan vooral langs op onze stand voor alle voordelen, tarieven en meer informatie.

Geen Sendcloud zonder partners

Natuurlijk mogen onze partners niet vergeten worden, wanneer je een bezoekje brengt aan de beurs. Ook zij helpen je stuk voor stuk graag om jouw online business naar een hoger niveau te tillen. We sommen in willekeurige volgorde voor je op waar je onze partners kunt vinden. Zo kun je jouw bezoek alvast vooruit plannen om er alles uit te halen.

Vervoerders

Zonder vervoerders geen Sendcloud. Je vindt onze aangesloten vervoerders bij de volgende standnummers:

Shopsystemen

Sendcloud is te koppelen met alle populaire shopsystemen. Je vindt de shopsystemen waar we mee samenwerken bij de volgende standnummers:

Payment service providers

Logistiek is net als betaalopties in je checkout een ontzettend belangrijk onderdeel. Je vindt onze partners in payment services bij de volgende standnummers:

Keurmerken & review providers

Online het vertrouwen van je bezoekers winnen is een stuk makkelijker met keurmerken en klantreviews, met behulp van:

Van alles wat: webbouwers, optimalisatie & boekhouding

Daarnaast hebben we nog heel wat vrienden die je verder kunnen helpen met verschillende aspecten van je webshop:

Programma Webwinkel vakdagen 2022: keynotes van topsprekers en lezingen met praktische lessen

Last but not least: naast de exposanten mogen we zeker de sprekers niet vergeten. Zo kun je tijdens de Webwinkel vakdagen 2022 leren van onder andere:

Naast de keynotes zijn er nog tal van lezingen in kleinere zalen. Het complete programma voor woensdag 29 juni en donderdag 30 juni vind je hier.

Een impressie van de Webwinkel Vakdagen? Bekijk dan de aftermovie van 2020!

Webwinkel Vakdagen Sendcloud Team

Meld je nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen van 2022

Mocht je na het lezen van deze blog nog niet overtuigd zijn van een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2022, dan weten wij het ook niet meer. We zouden het leuk vinden als je even langskomt bij onze stand. We staan graag voor je klaar voor alle vragen of gewoon voor een praatje.

Je kunt je hier in ieder geval nog altijd gratis aanmelden. Hopelijk zien we je op 29 of 30 juni in de Jaarbeurs Utrecht (bij stand 41)!

Jeroen Kuunders

Jeroen is een enthousiaste marketeer en conceptontwikkelaar. Hij verdiept zich graag in de wereld van e-commerce en logistiek. Met zijn kennis en ideeën schrijft hij graag over hoe jij je webshop van A tot Z kunt optimaliseren.

Leave a Reply