Skip to main content

Houd jij je dagelijks bezig met e-commerce? Maak je agenda dan vrij op 29 en 30 januari. Op deze twee dagen vindt namelijk weer het grootste e-commerce event van de Benelux plaats: de Webwinkel vakdagen 2020! 

Dit event staat elk jaar in het teken van het samenbrengen van de meest toonaangevende e-commerce spelers en het opdoen van nieuwe inspiratie om je e-commerce bedrijf te laten groeien. 

Met ruim 13.000 bezoekers, 280 bedrijven en top sprekers uit het binnen- en buitenland belooft ook de 14e editie weer een grote happening te worden. Natuurlijk kunnen wij zelf niet ontbreken op de beursvloer. Daarom zijn wij met een groot team, lekkere koffie en ons nieuwste boek te vinden bij stand 41, om je te helpen met al je vragen over e-commerce logistiek.

Webwinkel Vakdagen 2020: wat kun je verwachten?

Datum: 29 & 30 januari 2020
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Webwinkel Vakdagen Sendcloud stand

Ieder jaar trekken de Webwinkel Vakdagen een groot publiek van professionals die werkzaam zijn in de e-commerce sector. Het is een dag om te netwerken, in gesprek te gaan met bedrijven uit de branche en nieuwe kennis en inzichten op te doen bij één van de vele lezingen en keynotes. Zo kun je onder andere luisteren naar keynotes van Adyen, Jumbo en Tony’s Chocolonely. Maar ook in één van de andere 11 lezingszalen kun je terecht voor presentaties over onderwerpen zoals marketing, conversie-optimalisatie en e-commerce trends.

Je vindt ons bij stand 41

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig met een groot en enthousiast team dat je graag laat zien hoe je jouw verzendproces kunt optimaliseren. Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Daarom presenteren we met trots een aantal nieuwe functionaliteiten en leuke goodies.

Retouren

Eén van de nieuwste functies van Sendcloud waar we ontzettend trots op zijn, is ons vernieuwde en verbeterde retourportaal. Dit nieuwe portaal helpt je de retouren efficiënter en klantvriendelijker af te handelen. Jouw klanten kunnen hun bestelling of trackingnummer opzoeken, de reden van retour aangeven, en meteen de retouroptie kiezen die het best bij ze past. Daarnaast hebben we het mogelijk gemaakt om Internationale retouren accepteren. Klanten kunnen makkelijk hun verzendlabel printen en de retourzending bij een lokaal postkantoor afleveren.

Webwinkel Vakdagen Sendcloud Retourneren

Naast dit nieuwe portaal hebben we ook een nieuwe API voor onze retouroplossing gebouwd. Met deze handige API beslis je zelf hoe je jouw retourportaal wilt opmaken. Praatjes zijn mooi, maar we kunnen het beter aan je laten zien in onze stand!

Gratis boek: Internationaal verzenden (op = op)

Goodies zijn leuk, maar nog leuker wanneer je er ook echt iets aan hebt. Daarom ben je wellicht inmiddels van ons gewend dat we een boek voor je hebben klaarliggen. Dit keer ligt de focus op internationaal verzenden. 

De Incoterms van 2010 zijn gewijzigd naar Incoterms 2020, en daarom is het fijn om goed op de hoogte te zijn van de nieuwste aanpassingen. Mocht jij als online retailer willen verzenden naar landen buiten Europa – waar vanaf binnenkort dus ook Engeland onder valt –, dan is het belangrijk dat je alles weet van internationaal verzenden. Speciaal voor de Webwinkel Vakdagen hebben we deze whitepaper laten uitgeven als boek. Een boek leest wat makkelijker en zo kun je het altijd als naslagwerk raadplegen. Dit boek bemachtig je gratis bij onze stand, maar wees er snel bij want op = op.

Webwinkel Vakdagen 2020 internationaal verzenden boek

Geen Sendcloud zonder partners

Natuurlijk mogen onze partners niet vergeten worden, wanneer je een bezoekje brengt aan de beurs. Ook zij helpen je stuk voor stuk graag om jouw online business naar een hoger niveau te tillen. We sommen in willekeurige volgorde voor je op waar je onze partners kunt vinden. Zo kun je jouw bezoek alvast vooruit plannen om er alles uit te halen.

Vervoerders

Zonder vervoerders geen Sendcloud. Je vindt onze aangesloten vervoerders bij de volgende standnummers:

Shopsystemen & marktplaatsen

Sendcloud is te koppelen met alle populaire shopsystemen. Je vindt de shopsystemen waar we mee samenwerken bij de volgende standnummers:

Payment service providers

Logistiek is net als betaalopties in je check-out een ontzettend belangrijk onderdeel. Je vindt onze partners in payment services bij de volgende standnummers:

Keurmerken & review providers

Online het vertrouwen van je bezoekers winnen is een stuk makkelijker met keurmerken en klantreviews, met behulp van:

Van alles wat: webbouwers, optimalisatie & boekhouding

Daarnaast hebben we nog heel wat vrienden die je verder kunnen helpen met je webshop:

Programma Webwinkel vakdagen 2020: keynotes van topsprekers en lezingen met praktische lessen

Last but not least: naast de exposanten mogen we zeker de sprekers niet vergeten. Zo kun je tijdens de Webwinkel vakdagen 2020 leren van onder andere:

Naast de keynotes zijn er nog tal van lezingen in kleinere zalen. Het complete programma voor woensdag 29 januari en donderdag 30 januari vind je hier.

Een impressie van de Webwinkel Vakdagen? Bekijk dan de aftermovie van 2019!

Webwinkel Vakdagen Sendcloud Team

Meld je nu gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen van 2020

Mocht je na het lezen van deze blog nog niet overtuigd zijn van een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2020, dan weten wij het ook niet meer. We zouden het leuk vinden als je even langskomt bij onze stand. We staan graag voor je klaar voor alle vragen of gewoon voor een praatje.

Je kunt je hier in ieder geval nog altijd gratis aanmelden. Hopelijk zien we je op 29 of 30 januari in de Jaarbeurs Utrecht (bij stand 41)!

Jeroen Kuunders

Jeroen Kuunders

Jeroen is een enthousiaste marketeer en conceptontwikkelaar. Hij verdiept zich graag in de wereld van e-commerce en logistiek. Met zijn kennis en ideeën schrijft hij graag over hoe jij je webshop van A tot Z kunt optimaliseren.

Leave a Reply